Hotel de Sluiskop
Hotel Restaurant "De Sluiskop"  -  Pastoriedijk 325  -  3195 HD Pernis - Tel: +31-10-4160768 - Fax: +31-10-4722909 - info@sluiskop.nl Facebook de sluiskop
NL  uk  Germany

Restaurant

Een gezellig avondje uit? Uit eten in restaurant De Sluiskop is altijd een juiste keuze. Ons restaurant met 80 zitplaatsen heeft een rustige, gemoedelijke uitstraling. Gastvrijheid is ons beleid! U kunt dus rekenen op attente bediening, die uitgebreid de tijd neemt voor uw tafel. U kiest van een uitgebreide dinerkaart, met lekkere én betaalbare gerechten.

Een sappige Black Angus van de houtskoolgrill bijvoorbeeld, heerlijke zalm uit de oven en ook onze spare-ribs zijn roemrucht buiten de dorpsgrenzen. Per seizoen kunt u aanvullende bijpassende gerechten verwachten zoals de stamppotten, asperges of mosselgerechten. Ons personeel kunt u helpen om hét speciaalbiertje of een goede bijpassende glaswijn bij uw gerecht te serveren.

Reserveren

De gemiddelde beoordeling van restaurant De Sluiskop is een 8.5. Quote uit de recensie van A. Meijboom: "Mooi en gezellig restaurant, de bediening was perfect. Ontvangst was heel goed, geen lange wachttijden, gelijk geholpen, ondanks dat het toch wel redelijk druk was. Ze deden echt alles om de avond helemaal perfect te maken. Enkel maar complimenten voor de bediening en voor het eten van de Sluiskop in Pernis. Wij komen hier zeker nog eens terug!"

Keuzemenu? Buffet?
Ook kunt u bij ons met uw gezelschap zonder andere gasten in een aparte ruimte lunchen, dineren, een receptie of verjaardagsfeestje houden.Met vakbekwaamheid en gevoel voor detail stellen onze gastheren- en dames met u een keuzemenu samen die onze koks op culinaire wijze speciaal voor u zullen bereiden. Wilt u geen diner, maar een koud of warm-, stampotten- of Chinees/ Indisch buffet, dan is dit is natuurlijk ook mogelijk; keuze genoeg. 

 

Tafel Reserveren

Bezorgservice