Hotel de Sluiskop
Hotel Restaurant "De Sluiskop"  -  Pastoriedijk 325  -  3195 HD Pernis - Tel: +31-10-4160768 - Fax: +31-10-4722909 - info@sluiskop.nl Facebook de sluiskop
NL  uk  Germany

Gastenboek / recensie

Bent u te gast geweest in ons hotel / restaurant en wilt u uw ervaringen delen?
Schrijf dan in ons gastenboek: wij lezen deze altijd graag. Of het nu een compliment of verbeterpunt is. We geven ook reactie op eventuele vragen of klachten in het gastenboek. De Sluiskop heeft het recht grove en / of kwetsende posts te verwijderen.

Ton en Karin Potuyt26-12-2020
Wij hebben met Pasen een Paasbrunch besteld, was echt geweldig. Nu hebben we 1e kerstdag een kerstmenu besteld en dat overtrof alles. Kwaliteit van het totaal Kerstmenu was erg lekker en goed te bereiden met de bijgeleverde bereidingsinstructies.

Peter Keemink02-03-2020
Zondagmiddag vier verjaardagen in het Keldertje gevierd met 80 personen. Heel gezellige ruimte, met een prima vlotte en vriendelijke bediening. Bedankt!

Erna en Karel18-02-2020
Op zaterdag 15 januari hebben wij onze beide verjaardagen, respectievelijk 60 en 80, in het keldertje met zo'n 35 man gevierd.
En het is uitstekend bevallen.
De buffetten 'Eureka' en 'De volle tafel' waren meer dan voortreffelijk en dat gold eveneens voor de bediening door Brenda en Menno.

Kortom, prima locatie, prima buffetten en prima bediening.

Hartelijk dank en zeker tot ziens, Erna en Karel.

Rob & Martina31-10-2019
Vrijdag 20 september zijn wij getrouwd in de Sluiskop.
Aansluitend aan de ceremonie hadden wij een gezellige borrel op het terras, een heerlijk diner in het restaurant en een fantastisch feest in het Keldertje!
Wij hebben echt een top dag gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en wij werden echt in de watten gelegd.
Nogmaals bedankt voor alles!
Rob & Martina

Paul en Paula Vogelaar29-10-2019
Wij hebben op 26 oktober ons 45-jarig huwelijk gevierd in het Keldertje.
Niets dan lof. Wij konden ons volledig richten op onze gasten en genieten. De rest werd uitstekend verzorgd. Hartelijk dank aan het personeel die dit mogelijk heeft gemaakt.

Peter en Minouche14-08-2019
Op zaterdag 10 augustus 2019 hebben we ons huwelijksfeest gevierd in onze achtertuin. We hebben een fantastisch feest gehad o.a. dankzij De Sluiskop, wat een teamwork!
Het verzorgen van de tenten, de catering en een zeer uitgebreid heerlijk buffet voor 70 gasten is niet niks! Werkelijk fantastisch geregeld. André, John, Kevin, de chefkok en anderen, heel erg bedankt voor jullie zorgen en uitstekende service. Wij hebben voor jullie veel complimenten gekregen en willen deze graag aan jullie doorgeven. We raden De Sluiskop van harte aan, zij ontzorgen je... BEDANKT!
Peter en Minouche Pernis

Marlies van Troost05-08-2019
Woensdag 24 juli met Rotaryclub Rotterdam Botlek hier gegeten an het bezoek aan de Oudheidkamer Pernis. Geweldige diverse pasta maaltijd, heerlijk brood goede wijn kortom. We komen individueel zeker terug!

Jeannet van Wouwe-'t Hart27-08-2018
Op zaterdagmiddag 25-08-2018 de verjaardagen van mijn man en mij gevierd in 't Keldertje. Alles was zoals we hadden afgesproken, de voorgerechten-/warme en dessertbuffetten waren prima in orde. Iedereen vond het heerlijk eten. Ook de bediening verdient een grote pluim! Onze verwachtingen zijn helemaal uitgekomen!

FennievMuller21-08-2018
Zaterdagavond heb ik mijn verjaardag gevierd in t Keldertje. Het was een hele fijne en geslaagde avond. Het is een gezellige locatie met een fijn terras.
Ook de bediening is top, heel attent en hulpvaardig. TOP!!

Hubert en Janneke van Peer01-05-2018
Afgelopen zondag ons 35 jarig huwelijk gevierd in het keldertje met familie en vrienden!
We hadden het barbecue arragement afgesproken en ondanks het slechte weer was het super geregeld!!
Het eten was allemaal top!!! Heerlijke verse salades en heerlijk vlees! Iedereen heeft genoten! Een echte aanrader!!!! Je bent niet afhankelijk van het weer!, dank je wel!!!

Page: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next

 Schrijf in het gastenboek

 

 

Tafel Reserveren

Bezorgservice