Hotel de Sluiskop
Hotel Restaurant "De Sluiskop"  -  Pastoriedijk 325  -  3195 HD Pernis - Tel: +31-10-4160768 - Fax: +31-10-4722909 - info@sluiskop.nl Facebook de sluiskop
NL  uk  Germany

Cafe / Bar

GEZELLIGHEID KENT GEEN TIJD        

Het eetcafé van De Sluiskop noemen wij ook wel een "petit-grand cafeetje" met een warme ambiance! In het café vindt u een leuke mengelmoes van hotelgasten en mensen uit het dorp die hier met elkaar bijkletsen. Tevens is dit de plek waar onze hotelgasten met elkaar in gesprek raken en elkaar wat beter leren kennen. Een echt huiselijke sfeer, dus. Ook kunt u hier op een groot beeldscherm voetbal en sportuitzendingen volgen. Aan de voorkant van het café vindt u een mooi terras waar u in de zon uw biertje of koffie met appeltaart kunt nuttigen.

We schenken ook  een groot aanbod aan heerlijke wijnen en speciaalbieren. Ook wisselen we regelmatig het biertje aan de tap. Klik hier voor het hele assortiment! Uiteraard is het mogelijk om hier te lunchen of te dineren. Steeds populairder worden ook onze High Wine en High Beer arrangementen. Gezellig borrelen met heerlijke tapas en aperitiefjes aan je tafel!       

        

    

  

 

 

Tafel Reserveren

Bezorgservice