Hotel de Sluiskop
Hotel Restaurant "De Sluiskop"  -  Pastoriedijk 325  -  3195 HD Pernis - Tel: +31-10-4160768 - Fax: +31-10-4722909 - info@sluiskop.nl Facebook de sluiskop
NL  uk  Germany

Corona regels

NIEUWS 29 september CORONA UPDATE ✅ 
 

Het RIVM heeft weer strengere regels gesteld voor de horeca. Hieronder volgen de nieuwe regels die voor een bezoek aan de Sluiskop gelden, neemt u deze gelieve goed door.

- Om 22:00 uur gaan we dicht, om 21:00 uur kan men niet meer naar binnen. Ons advies is daarom om vroeger te komen,

- U moet reserveren. U mag dit ook ter plekke aan de deur proberen, echter hebben we beperktere capaciteit. U neemt u alleen plaats indien u hiervoor toestemming heeft gekregen van een medewerker en deze heeft bevestigd dat er een beschikbare plek is. U krijgt van een medewerker een zitplaats aangewezen aan een tafel of aan de bar. Dit geldt voor café, restaurant en terras. U mag zonder toestemming van onze medewerkers niet zelf een plaats uitzoeken.
 

- Bij aankomst krijgt u vragen over uw gezondheid. Bijvoorbeeld of u koorts – of verkoudheidsklachten heeft. Indien u deze klachten ervaart, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om thuis te blijven. Wij benadrukken dit in het belang van de gezondheid van u en anderen.

Bij uw reservering of binnenkomst geeft u uw naam en telefoonnummer op (ook als u alleen plaats wilt nemen aan de bar). Dit advies volgen wij op van de Nederlandse overheid. 

 

Tafel Reserveren

Bezorgservice