Hotel de Sluiskop
Hotel Restaurant "De Sluiskop"  -  Pastoriedijk 325  -  3195 HD Pernis - Tel: +31-10-4160768 - Fax: +31-10-4722909 - info@sluiskop.nl Facebook de sluiskop
NL  uk  Germany

nieuws

28 Juni 2019 - Kamermeisje / afwasser. Deze vacature is ingevuld!!!!

 

#work Yesss ladies & gentleman, we need your help! #vacature 

Kamermeisje:Ook als tijdelijke hulp/vakantie.

De Sluiskop zoekt een enthousiast #kamermeisje / #huishoudhulp, die graag haar mouwen opstroopt en het leuk vindt om met haar inzet bij te dragen aan de tevredenheid van onze hotelgasten. :)

Ben jij twee tot drie per week beschikbaar en heb je dan zin om bij te verdienen? Dan zie ik geen obstakels meer, mail ons je motivatie naar a.bergwerff@sluiskop.nl

Je werkt in een team dat snel vertrouwd zal voelen en krijgt daarbij het reilen & zeilen van ons gezellige hotel en restaurant mee, dat al meer dan 69(!) jaar bestaat.

Oh, en bijkomend voordeel: je kunt de sportschool opzeggen, want je hebt een subtiele maar effectieve workout! ;-)

Vacature 2:

Afwasser / vakantiewerker: Voorzien

Zoek jij een leuke bijbaan in de zomerperiode? Stroop je graag de mouwen op en verdien je liever wat centen nu je toch vrij bent? Dat komt mooi uit: wij zoeken iemand een afwasser voor 2 tot 3 avonden in de week. Je werkt dan met de gezellige keukenbrigade van De Sluiskop waar veel wordt gelachen. Dus, heb jij zin in een actieve bijbaan met betaling volgens CAO Horeca? Mail dan als de wiedeweerga naar a.bergwerff@sluiskop.nl en wie weet kun je bij ons aan de slag.

Terug naar nieuws

 

Tafel Reserveren

Bezorgservice